Стъпка1
Необходими документи
Стъпка 2
Регистрация на профил
Стъпка 3
Детайли за продукта
Стъпка 4
Детайли за покупката
Стъпка 5
Сертификат за гаранция
Добре дошли в света на TESY!
Тук може да регистрирате гаранцията, която производителя осигурява за Вашия нов продукт, в съответствие с гаранционните и експлоатационни условия, посочени в документите, които сте получили по време на неговата покупка.

Уважаеми клиенти, Първо бихме искали най-сърдечно да Ви поздравим за новата покупка и да Ви благодарим, че сте се доверили на нашите продуктите. Искрено се надяваме новият електроуред да внесе комфорт и топлина във Вашия дом и ежедневие. В него, ние от TESY сме вложили най-новите си технологични решения, висококачествени материали и старанието на целия екип на компанията да Ви предложи уред, който да съумее да посрещне нуждите и очакванията на Вас и Вашето семейство. Благодарим за доверието и Ви пожелаваме да използвате продукта дълго и безпроблемно. Ако все пак изпитате затруднение с работата или техническата изправност на уреда, ние и нашите оторизирани сервизни партньори с радост ще Ви предложим съдействието си. Повече информация може да откриете в секция „Обслужване на клиенти“ на официалната ни интернет страница: https://tesy.bg/kontakti/servizna-mreja ”

Преди да продължите, молим да се уверите, че разполагате с необходимата информация, свързана с продукта и неговата покупка. За да приключите успешно тази регистрация, ще са Ви нужни достъп до типовите табелки (или техни снимки), съдържащи информацията за модел и сериен номер, гаранционната карта и документа за покупка (касова бележка и/или фактура).
Къде се намират кода и серийния номер на моя уред?
Проверете дали уреда Ви е в кампания за удължената гаранция.